קצת עלינו

על קצה המזלג 

שמי שלי ובן זוגי זאב, ואנו מייצרים טמפה בייתי. אני באה מתחום היצוא ופיתוח עסקי בינלאומי וזאב מתחום התיירות. אנו גרים בכפר חיים שבעמק חפר והורים לשלושה. 

כיוון שגרנו במזרח שנים רבות, אך טבעי בעינינו שנביא את המזרח לכאן. את הטמפה פגשנו לראשונה ביפן. ביתנו הבכורה שבילתה חודשיים באינדונזיה, וחזרה בעקבות המצב, הזכירה לנו אהבה נושנה זו. וכך מצאנו את עצמנו נכנסים למטבח, להרפתקאה חדשה ופשוט התאהבנו. 
הטמפה משתלב באורח חיינו והערכים בהם אנו מאמינים, צריכה מקומית, מזון שאינו מעובד, ללא פגיעה בחי ושמירת אורח חיים בריא.

למדנו וחקרנו את הטמפה לעומק, לקחנו שיעורים ממאסטרים ברחבי העולם,  עד שהגענו לתוצאה הרצויה. נכון להיום אנחנו מייצרים טמפה קלאסי, מפולי סויה אורגנים, שעועית שחורה, ואפונה. הכל כמובן בעבודת יד.

אז מה זה טמפה?