טמפה בולונז לפי המתכון שהופיע בפאולה ולאון

עודכן ב: ספט 8

מתכון לבולונז עם טמפה מהתוכנית של פאולה וליאון בהשראת יגאל גיאת

1 חבילת טמפה מגודרת 4-5 כפות שמן זית 1 בצל גדול או 2 קטנים 1 קופסת שימורים של פטריות שמפיניון (אפשר גם טריות) 1 זוקיני גדול 1 ראש שום 2 פלפל צי'לי טרי ( כל אחד יוסיף לפי רמת החריפות שהוא אוהב) 2 כפות תבלין לבולונז, אני השתמשתי ב כמולונז מהצומח של ללה תערובות מהטבע, אבל כל תערובת

לבולונז שאתם אוהבים, תתאים. 1 קופסאת עגבניות מרוסקות גדולה (800 גרם)

אופן ההכנה: 1. חותכים קצוץ את הבצל + הפטריות + הפלפל החריף, כותשים את ראש השום, מגרדים גס את הזוקיני. 2. מחממים את שמן הזית בסיר בינוני, מטגנים את הבצל 2 דקות על אש גבוהה, מוסיפים את השום הכתוש והפלפל הקצוץ ומטגנים עד לתחילת תהליך הזהבת הבצל. 3. מוסיפים אל הסיר את הפטריות הקצוצות, הזוקיני המגורד, הטמפה המגורד, מערבבים ומטגנים לוודא שאין שלוליות נוזלים מיותרות. מוסיפים את תערובת הטוסקנה, מערבבים היטב ומבשלים/מטגנים עד לקבלת תערובת בשרנית ריחנית ומפתה. 4. יוצקים פנימה את העגבניות המרוסקות, מערבבים היטב, מתקנים תיבול/שמן לפי הטעם, מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים במשך כ-10-15 דקות, עד לקבלת הבולונז.


לתוכנית של פאולה וליאון על הטמפה לינק



109 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול