טמפה מוקפץ עם אננס, בצל ופלפל

עודכן ב: ספט 20

יש לי ספר בישול מדהים שהבאתי לפני למעלה מ20 שנה מטאיוואן. כבר מהוה מרוב שימוש. את כל מרכיבי הבשר אני ממירה בטמפה. מצרפת מתכון קל שכולם אוהבים אצלנו. הצלחה מובטחת, אי אפשר לפספס.


מרכיבים:

1 בצל חתוך לרצעות 3 שיני שום 1 פלפל אדום חתוך לקוביות 1/2 חבילת טמפה חתוכה לקוביות 6 כפות קורנפלור לרוטב: 1 כף סוכר 3 כפות מים 3 כפות חומץ 2 כפות קטשופ 1/2 כפית מלח 1 כפית קורנפלור

אופן ההכנה: 1. מאדים את הבצל והשום עד שהבצל הופך לשקוף 2. מוסיפים את קוביות הפלפל וממשיכים לבשל 3. בינתיים נכין קערה עם קורנפלור ומים ונטבול את קוביות הטמפה. 4. נחמם שמן עמוק בסיר ורק אחרי שהשמן רותח נכניס את קוביות הטמפה. נכין מבעוד מועד נייר סופג ותוך מספר מועט של דקות ניתן להוציא את קוביות הטמפה מהמחבת. 5. נוסיף את הרוטב שהכנו (ערבבנו את כל המרכיבים המצוינים לעיל) לבצל ולפלפל. ונוסיף קוביות אננס וטמפה. ניתן לקוביות לספוג את הטעמים מספר דקות ונוריד מהאש.

מומלץ לאכול את התבשיל החמוץ מתוק עם אורז לבן בתיאבון

87 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול