טמפה מוקפץ של אלברט מנסקי-עבאדי

עוד מנה שקבלנו מלקוח יקר, כנראה שטמפה עם ג'ינג'ר, סויה ושאר התבלינים האסיאתים פשוט מתבקש. אי אפשר לפספס.


מרכיבים:

150גר' טמפה בקוביות קטנות חצי בצל סגול חתוך חצי גזר חתוך רבע כרוב חתוך 2 שיני שום סנטימטר גינג'ר בצל ירוק לפי טעם 100ג עלי תרד

לרוטב:

2 כף סויה קלה כפית שמן שומשום חריף לפי טעם 2 כפיות קורנפלור כפית gochugaru כף מירין כשליש כוס מים


אופן ההכנה:

1.לטגן או לאפות את הטמפה עד מרקם יותר קריספי (גם לפי טעם)ומערבבים

2. לטגן את הג'ינגר והשום יחד עם החלקים הלבנים של הבצל ירוק כ2דק (לפני שהכל ישרף!) 3. מוסיפים את הבצל והגזר ולטגן עד שהבצל יזהיב 4. מוסיפים את הטמפה ומערבבים 5.מוסיפים את הכרוב ומטגנים עד שרוב המים יצאו ממנו

6. מוסיפים אורז סושי מוכן וקר (עדיף שהיה כמה שעות במקרר אפילו) 7. מוסיפים את הרוטב עד שיסמיך 8. להגיש עם שומשום ובצל ירוק


בתיאבון



43 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול