טמפה שעועית שחורה מוקפצת עם ברוקולי וכרובית של טל בכר

עודכן ב: יונ 24


טל , לא דוברת עברית וכשביקשתי ממנה שתכתוב מספר מילים על עצמה ובכלל היא בחרה לשלוח לי את הטקסט הבא:


"Great, I'd love that :) You can add that it's my first time ever trying tempeh and I'm completely hooked 😄 I got acquainted with it when I was searching for probiotic foods and was surprised to find how good it tastes and easy it is to make (fermented beans doesn't sound like the sexiest dish but the flavors cover for the awkward description 😄)"


1. לחתוך את הטמפה לפרוסות דקות (1 ס"מ)

2. לחמם במחבת מעט שמן זית ולטגן את הפרוסות עד להשחמה משני הצדדים

3. להוסיף מספר טיפות של עשן נוזלי, רוטב סויה ומייפל ולערבב כך שכל חלקי הטמפה יקבלו זיגוג ומורידים מהאש ושמים בצד.

4. מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים את הברוקולי, כרובית, עלי קייל ושום.

5. מזליפים רוטב קצת רוטב סויה, חלב קוקוס וקמצוץ אבקת קארי.

6. מורידים מהאש ושמים בקערה את הירקות המוקפצים והטמפה.






80 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול