קרפצ׳יו חציל עם טמפה

מנה ראשונה מאת שירי סמברנו




רכיבים:

1 חציל

1 כף סילאן

1 טחינה מלאה גולמית

קמצוץ מלח גס

1/2 לימון/ליים

1/2 חבילת טמפה

למשרה:

1 כף סויה

1 כפית סילאן / מייפל טהור

מים עד לכיסוי

לקישוט: פלפל צ׳ילי, נבטי צנונית, כוסברה, רימון.

אופן הכנה:

.1לחתוך את הטמפה לקוביות.

.2לערבב את רכיבי המשרה ולהניח את הקופסא במקרר לילה לפני או לפחות לארבע שעות.

.3לאפות את הטמפה בתנור ביחד עם המשרה במשך 45 דקות על 180 מעלות.

.4לקלות את החציל על האש עד שמתרכך / בתנור זה שעה על 180 מעלות ( לנקב את החציל עם מזלג לפני)

.5לקלוף את החציל ולשים את בשרו במסננת למשך כ15 דקות על מנת שיגיר נוזלים

.6לרדד את החציל בצלחת ולהזליף טחינה וסילאן, להמליח קלות ולסחוט לימון מעל. במרכז המנה להניח את קוביות הטמפה


לקשט כמו שאתן.םאוהבים.ות



8 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול