תבשיל בסגנון מקסיקני עם טמפה משעועית שחורה

הטמפה במתכון הזה עשויה משעועית שחורה וחוסכת לנו את ההתעסקות עם השריה ובישול של שעועית שחורה טריה ולכן זה יכול להיות מתכון זריז וספונטני! לתבשיל הטמפה ( בין 2-3 מנות): בצל סגול חבילת טמפה משעועית שחורה חתוכה לקוביות 2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות דקיקות פלפל צ׳ילי קצוץ כוס/חבילת שימורי תירס ללא הנוזלים כוס כוסברה קצוצה כפית פפריקה חריפה כפית פפריקה מעושנת/מתוקה כפית כמון מלח פלפל כוס מחית עגבניות חצי כוס מים לסלסת העגבניות: כוס עגבניות שרי קצוצות חופן כוסברה קצוצה חצי בצל סגול קצוץ פלפל ירוק חריף לפי הטעם לימון, מלח, פלפל ומעט שמן זית אופן ההכנה: במחבת גדולה מטגנים את הבצל הסגול עם שפריץ שמן. לאחר שהופך לשקוף נוסיף את הפלפלים האדומים ומטגנים למספר דקות. נוסיף את חתיכות הטמפה התירס והכוסברה ונתבל בפפריקה, כמון ומלח. לאחר מספר דקות נוסיף את מחית העגבניות מדוללת בחצי כוס מים ונערבב. ניתן לטמפה לספוג מעט את הנוזלים. ניתן להגיש בתוך טורטיה או לצד אורז וכמובן כדאי להכין גם את סלסלת העגבניות. לסלסלת העגבניות יש לערבב את כל המרכיבים ולהגיש לצד תבשיל הטמפה



85 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול