קרקרים מטמפה

עודכן ב: 9 נוב 2020

קצת פחות מתכון, ויותר הצעת הגשה… כיד הדמיון הטובה. אצלנו נחטף. בתמונה – קרקרים מטמפה מומלח (מים עם מלח), ליד ממרח חומוס מעדשים.


מרכיבים: חבילת טמפה

מים/שמן

תבלינים כראות עינייכם (שמיר, עבגניות מיובשות, מלח, שום ועוד...)

אופן ההכנה:

1. לפרוס את הטמפה לפרוסות דקות

2. לטבול או למרוח במים/ שמן עם תבלינים (מלח, סויה, פפריקה, שום כתוש – מה שתראו לנכון)

3. ולקלות אותו בתנור בחום בינוני נמוך כ 40 דקות, עד שנהיה פריך.


חשוב לשמור את הקרקרים בצנצנת אטומה כדי לשמור על הפריכות של הקרקרים.

בתאבון





58 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול